top of page

Schoencadeautjes

Bijgewerkt op: 15 nov. 2023

De tijd vol feestjes komt er weer aan! Vaak ook de tijd vol cadeautjes.

Schoen zetten, pakjesavond, kerst...


We zetten voor jullie de allerfijnste schoencadeautjes op een rijtje. Hoewel het óók voor veel kinderen al super fijn is om een handje pepernootjes en een mandarijntje te krijgen van Sinterklaas is een (kleiner) speelgoedcadeautje toch ook leuk om te geven én te krijgen.De klei van invitation to imagine is echt fantastisch.

Hij is heerlijk zacht, ruikt goed, heeft de prachtigste kleuren én is echt geschikt voor de allerkleinste kinderhandjes. Geen chemische goedjes maar volledig natuurlijke klei. In een heleboel verschillende thema's zijn er potten te verkrijgen. Leukste tip: de cadeautjespotten. Hierin zitten, naast de klei, ook wat kleine attributen om er meteen een speelwereldje van te maken. Hierdoor worden de mogelijkheden van klei eindeloos!


Diertje


Eigenlijk is dit vaste prik bij ons thuis én in de klas. Elk jaar breidden we onze collectie van diertjes om mee te spelen uit in deze feestmaand. In ons assortiment vind je de allermooiste houten dieren van Bumbu Toys en Holztiger. De bosdieren en pooldieren zijn in deze periode altijd zeer geliefd maar ook de flamingo, dolfijn of een dino zijn veel gekozen!


Daarnaast hebben we ook de levensechte dieren van Safari LTD in ons assortiment. Ze zijn van plastic en daardoor zijn de allerbeste details van de dieren zichtbaar. Zo kun je stempelen met hun pootafdrukken, zijn de kleuren helemaal kloppend en zijn de verhoudingen heel goed. Vele dierentuinen zijn er al gebouwd met deze prachtige materialen.


Grimms huisjes

De materialen van Grimms zijn allemaal prachtig, duurzaam én handgemaakt in Europa. Met mooi hout waar, na het kappen van de bomen, weer prachtige nieuwe bomen geplant worden en er echt voor de natuur gezorgd wordt.

Hoewel de meeste materialen zich niet echt lenen voor schoencadeautjes (maar wel als de allermooiste cadeautjes voor pakjesavond of kerst) is er een lijn van fantasiehuisjes die perfect is voor in je schoen!


Kleertjes maken de pop! De allerleukste kleding hebben we in ons assortiment. Perfect passend bij poppen van 34 cm groot. een romper, een ondergoed setje, een broekje of een jurkje. Alles is van Nederlandse makers! Een fijne impuls om het spel met de pop weer tot een hoger level te brengen!Speelsetjes

We hebben verschillende speelsetjes in ons assortiment voor maar €9.99

Dit zijn kleine setjes maar met veel mogelijkheden tot sensorisch spel. Een kleine ovenschaal of een dienblad (die je al in huis hebt) en er is meteen zoveel spel mogelijk. Een fijne manier om in aanraking te komen met sensorisch spelen of om als cadeautje te geven!


KIJK! Boekjes

Deze serie is fantastisch als schoencadeautje. Het zijn te leuke kartonboekjes op rijm en ze kosten maar € 4.99 en dat met alle informatie en mooie tekeningen die erin zitten.

Er zijn vier verschillende varianten van: vogels, bloemen, beestjes, vissen.


'Een kartonboekje waar de natuur vanaf spat' staat in een recensie te lezen en daar is niets aan gelogen!
Naast de grote kilo en 2.5 kilo verpakkingen hebben we ook een kleinere verpakking in ons assortiment. Kinetisch zand voelt heerlijk en blijft goed aan elkaar plakken waardoor je er de leukste dingen mee kunt bouwen. In de kleine zakken zijn de leukste kleuren beschikbaar: roze, blauw, groen en wit. En alle verschillende varianten hebben een andere geur! Zo komen nog meer zintuigen aan hun trekken!


Loose parts

Spel zonder vaste uitkomt: heerlijk! En loose parts zijn hier een prachtig voorbeeld van. Kinderen kunnen hier uren zoet mee zijn want het kan van alles zijn. Soms worden er (in combinatie met bouwblokken) de mooiste bouwwerken gefabriceerd, soms wordt het gebruikt als eten in een pannetje in de speelgoedkeuken, soms zijn het de poppetjes onderweg, is het een ufo in de ruimte of een snoepje voor de pop. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt dit dan ook zo'n goed cadeau!


Muisjes

Eigenlijk te duur voor een schoencadeautje maar de grootte past wel PERFECT! En daarnaast hebben wij beide een totale liefde voor Maileg dus dit kan niet ontbreken. De muisjes (en hertjes ook) zijn zo fijn als poppetjes in een poppenhuis of gewoon om overal mee naartoe te nemen. Ze lenen zich fantastisch voor kinderhandjes en alles is zo sterk en stevig gemaakt dat het echt goed blijft! Er zijn papa's, mama's, broers, zussen en de allerleukste baby's. Allemaal met de fijnste details. Oftewel: top cadeau! Is het nou een beetje te duur voor een schoencadeau? Denk dan vooral aan dit fijne merk voor pakjesavond!62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page