top of page

Verzending

Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen 2-3 werkdagen via DHL Parcel.
Mocht het onverhoopt langer duren, of mocht het product onverhoopt niet meer op voorraad zijn
dan zullen we jullie hier via de mail van op de hoogte stellen.

Verzendkosten van je bestelling bijdragen €5,95 en worden verrekend bij het afrekenen.

Indien de bestelling €70,00 of meer bedraagt verzenden wij (binnen Nederland) de bestelling gratis binnen.

Retour- & teruggavebeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hippehoeken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Je kunt het product terugsturen naar:

Hippe Hoeken

De Limiet 15D
4131NR Vianen

De verzendkosten van de retournering zijn (helaas) voor eigen rekening.

Stuur dan ook direct een mailtje naar info@hippehoeken.nl waarin je duidelijk vermeld wat de reden van retourneren is en stuur hierbij de ontvangen factuur mee.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

bottom of page