top of page

Kraamcadeautjes

Cadeautjes kopen voor een klein nieuw mensje dat op de wereld komt, hoe leuk is dat!

Ook in ons assortiment hebben we de allerleukste kraamcadeautjes. Voor jullie een lijstje met wat fijne tips:

Een van de allerbeste cadeautjes, altijd eigenlijk! Ieder prentenboek is een goed idee, want niets zo fijn als voorlezen. Je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen!

Er zijn een paar bijzondere prentenboeken die nog wat meer extra aanbeveling verdienen.

Prentenboek Samen Hier Oliver Jeffers
Samen Hier

Met stip op 1 staat 'Samen Hier'. Dit onwijs lieve boek maakte Oliver Jeffers na de geboorte van zijn zoon. De boodschap van het boek is 'Welkom op aarde. Dit kan een verwarrende plek zijn, vooral als je er nog maar net bent. Dit boek kan je gids zijn bij de start van je reis. Je zult zelf nog veel meer ontdekken. De wereld kan heel ingewikkeld zijn, maar eigenlijk is het ook allemaal heel simpel: je hoeft alleen maar aardig te zijn.’ En: je bent nooit alleen! Hoe fijn is het om dat mee te geven!

Prentenboek Gewoon zoals je bent Jenny Lambert
Gewoon zoals je bent

En dan nog een prachtig boek om uit te lichten is 'Gewoon zoals je bent'. Een mooi verhaal over een kleine olifant die niet in de rij kan lopen want er is veel te veel te zien. Superlange steltpoten van giraf, puntige prikhoorns van de gnoe of de hap-snap-tanden van krokodil. Het is een te lief boekje over dat 'je heel speciaal bent, gewoon zoals je bent.'

En die boodschap mag elk klein babytje meekrijgen!


Houten dieren

Holztiger giraf
Giraf - Holztiger

Een cadeautje voor het leven.

Twee verschillende merken hebben we in de shop, beide zien er echt verschillend uit, maar overeenkomstig is de duurzaamheid. Ze zijn prachtig met de hand gemaakt van eerlijk vervaardigd hout. Bumbu heeft een levensechte uitstraling. Elk klein details is zichtbaar en de houtstructuur is nog duidelijk zicht- en voelbaar. Holztiger heeft veel meer verschillende dieren, voelt wat gladder maar heeft te leuke details met bijvoorbeeld staartjes van touw.

Bumbu Toys ooievaar
Ooievaar - Bumbu

Daarnaast is Holztiger net ietsje goedkoper dan Bumbu, soms ook fijn!


Als het dier dan ook nog past bij het geboortekaartje (hoe vaak staan daar geen dieren op?) of bij het thema van het kamertje is het helemaal een schot in de roos!


Extra leuk: een ooievaar! Helemaal passend bij de symboliek van de geboorte van een kindje.


Broertje(s) of zusje(s)

Babypop meisje - paola reina
Paola Reina - babypop meisje

Mochten er nou broertjes of zusjes zijn, dan is het ook altijd fijn om iets voor hen te kopen. Hoeft uiteraard helemaal niet maar soms net zo leuk! Een perfect cadeau is dan een pop of accessoires voor de pop. De perfecte manier om in spel meteen te oefenen wat je mama of papa allemaal ziet doet met de baby.

De poppen van Paola Reina zijn hiervoor perfect. Ze zijn licht, dus voor kleine kinderhandjes geen probleem, en zijn er met verschillende kenmerken. Zo kunnen kinderen zichzelf hopelijk zo goed mogelijk in de poppen herkennen.


Juist bij de allerkleinste wezentjes op onze planeet is het fijn om te starten met mooi spel want het is aan hen om strakjes de grote wijde wereld in te gaan en dit soort mooie materialen helpen daar absoluut bij!


141 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page