top of page

Voorjaarvenster Groeikaart

Bijgewerkt op: 16 jun. 2022

Ons 'voorjaarvenster' is een van de best verkochte producten van de afgelopen maand en dat snappen wij best! Ook wij gebruiken ze thuis én in de klas en genieten er ontzettend van. Hoe tof om samen met de kinderen te kijken hoe een zaadje gaat groeien stapje voor stapje.


Je krijgt bij ons voorjaarvenster een watje, een aantal boontjes én een pipetje zodat je het boontje meteen kunt gaan laten groeien.


In de klas wilden we het graag wat inzichtelijker maken! Hoe verandert het zaadje nou precies? Verschilt het veel per dag? Hoe lang wordt de wortel en hoe lang wordt de stengel? Komen er ook bladeren aan? Zo ja, na hoeveel dagen?


Daarvoor maakten we een groeikaart die we uiteraard ook graag met jullie willen delen! Hieronder kun je het bestand downloaden om het zo te gebruiken in de klas. Eentje mét een heel lichtgekleurd reageerbuisje als basis voor de tekening, eentje zonder.Hieronder kun je het bestand downloaden en is de kwaliteit goed genoeg om het te printen! Veel plezier met het bekijken en onderzoeken!

Voorjaar venster Groeikaart
.pdf
Download PDF • 177KB

Voorjaar venster groeikaart met reageerbuisje
.pdf
Download PDF • 188KB

133 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page